Гордеем се с доверието, което ни гласуват множество клиенти от различни браншове. Сред нашите успешни партньори са:

"Бревас" ООД

Строителна фирма „Бревас“ е основана през 2003 година. Занимава се със строителство нови жилища, офиси и търговски обекти с административно и промишлено предназначение, член е на Камарата на строителите в България от 2007. Фирмата изпълнява проекти на територията на цялата страна. Участвали сме в изграждането на жилищни сгради, магазини, реконструкции на сгради, ремонти на луксозни къщи и апартаменти. Бревас има 15 завършени с разрешение за ползване сгради на територията на град София. Работният екип е квалифициран и коректен, стремящ се да задоволява изискванията на своите клиенти. Във фирмата се работи с качествени материали и технологии.

"Средец строй" ООД

Ние сме строително-инвестиционна компания насочена към строителството на жилищни и смесени сгради, които се отличават с функционалност и качество, луксозно изпълнение и модерна архитектура. Нашият екип постига целите си с много труд, енергия и постоянство, за да дадем на клиентите си не просто това от което имат нужда в сега, а това, което ще пожелаят в бъдещето. Във връзка с това, се ангажираме не само с изграждaне на една сграда като инвестиция и строеж, а с цялостния цикъл превръщащ един нов проект в уютен и желан дом за всеки наш клиент. Ние сме верни на нашите водещи принципи: качество, коректност и ефективност.

"Евростилл" ООД

Eвростилл е семейна компания с повече от четвърт век опит в производството на интериорни и входни врати, дограма и окачени фасади. Фирмата е собственик на най-големия завод за врати на Балканския полуостров, проектиран и оборудван от водещи европейски компании в бранша. Производствените технологии отговарят на всички европейски и световни стандарти. Продукцията ни се реализира както на националния, така и на международния пазар, чрез износ в 18 държави. Марката и продуктите на Евростилл са познати на българския, европейския и азиатския пазар.